Özyeğin Üniversitesi Sürekli Eğitim Akademisi

Ücret Ödeme Yöntemleri ve İade Koşulları

İade Koşulları

• İade taleplerinin eğitim son başvuru tarihinden önceki iş günü 15:00’e kadar surekliegitim@ozyegin.edu.tr adresine yazılı olarak bildirilmesi gerekmektedir.
  • İade talepleri, talebin yazılı olarak bildirilmesini takiben 15 iş günü içerisinde gerçekleşmektedir.
  • Kredi kartı iadeleri, kredi kartına direkt olarak yapılmaktadır.
  • Havale ya da EFT olarak yapılarak ödemelerin iadesi için, ödemenin yapıldığı hesap sahibinin ADI, SOYADI, BANKA ADI, IBAN NUMARASI’nın surekliegitim@ozyegin.edu.tr adresine gönderilmesi gerekmektedir.
  • Döviz ile yapılan ödemelerin geri ödemesinde kur farkından kaynaklanan dalgalanmalardan Özyeğin Üniversitesi Sürekli Eğitim Akademisi sorumlu değildir.

Özyeğin Üniversitesi Sürekli Eğitim Akademisi programlarına aşağıdaki yöntemlerle ödeme yapılabilmektedir:

Banka veya Kredi Kartı ile Peşin Ödeme

İlgili eğitim programı için sea.ozyegin.edu.tr’de yer alan başvuru sayfasından ön kayıt yaptırılır. Sonrasında size gönderilen e-postada yer alan bağlantı üzerinden herhangi bir banka kartı veya kredi kartı ile son ödeme tarihine kadar ödeme yapılır.

Havele/ EFT ile Peşin Ödeme
İlgili eğitim programı için sea.ozyegin.edu.tr’de yer alan başvuru sayfasından ön kayıt yaptırılır. Sonrasında size gönderilen e-postada yer alan IBAN bilgileri ile son ödeme tarihine kadar havale/EFT gerçekleştirerek ödeme yapılabilir. Dekontun tarafımıza mesai saatlerinde ulaşmasından sonra ödeme işleme alınacaktır.
Banka Şubesinden Peşin Ödeme
İlgili eğitim programı için sea.ozyegin.edu.tr’de yer alan başvuru sayfasından ön kayıt yaptırılır. Sonrasında size gönderilen e-postada yer alan IBAN bilgileri ile son ödeme tarihine kadar, herhangi bir Fibabanka şubesine giderek ödeme yapılabilir. Dekontun tarafımıza mesai saatlerinde ulaşmasından sonra ödeme işleme alınacaktır.

Kişisel Bilgi Güvenliği

Sea.ozyegin.edu.tr üzerinden eğitim kayıdı esnasında alınan tüm bilgiler kullanıcı onayı ile ilgili bilgilendirme, tanıtım ve duyuruları iletmek amacıyla kullanılmaktadır.