AR-GE PROJE YÖNETİCİLİĞİ ve AR-GE MERKEZİ YÖNETİCİLİĞİ SERTİFİKA PROGRAMI - Şubat 2018

AR-GE-square

Tarih: 9 Şubat -16 Mart 2018
Saat : Cuma/Cumartesi 09:00-16:30
Son Kayıt Tarihi: 1 Şubat 2018
Yeri: Özyeğin Üniversitesi Altunizade Yerleşkesi
7.900 TL +KDV

Şubat 9, 2018

AR_GE_OZU_SERTIFIKADUYURU

Program Başlangıç Tarihi: 9 Şubat 2018
Cuma/Cumartesi (11 Gün-Toplam 66 Saat)
Saat : 09:00-16:30
Yer: Özyeğin Üniversitesi Altunizade Yerleşkesi
Program Ücreti: 7.900 TL +KDV
Son Kayıt Tarihi: 1 Şubat 2018

Bilgi için: surekliegitim@ozyegin.edu.tr’ye mail atabilirsiniz.

Özyeğin Üniversitesi Sürekli Eğitim Akademisi ve Etkin Proje iş birliği ile gerçekleşecek olan bu sertifika programı kapsamında Ar-Ge proje yönetimi konusunda akademik alt yapı ve sektörel tecrübe bir araya getirilerek kaliteli proje yönetimi için ihtiyaç duyulan yetkinliklere sahip Ar-Ge Proje Yöneticisi ve Ar-Ge Merkezi Yöneticisi yetiştirilmesi hedeflenmektedir.

Bu program, Ar-Ge projelerinde çalışan kişiler ve proje yöneticileri için Ar-Ge projeleri yönetimi
konusunda ihtiyaç duyulan teorik, sektörel ve uygulamaya dayalı konuları içeren ve atölye çalışması ile aktif katılım ve uygulama imkânı sağlayan kapsamlı bir içerik sunmaktadır.

Türkiye’de ilk defa hayata geçen sertifika programı ile Ar-Ge projelerinin daha etkin, verimli ve sonuç odaklı yönetilebilmesi sağlanacaktır. Bu programı başarı ile bitiren adaylar, Özyeğin Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi tarafından onaylı ‘Ar-Ge Proje Yöneticisi ve Ar-Ge Merkezi Yöneticiliği’ sertifikasına sahip olacaktır.

Program katılımcılarının, eğitimin başlangıcından bitimine kadar olan sürede kendileri için uygulanabilir olan bir proje fikrini geliştirmeleri ve eğitim içeriğini kullanarak bir vaka haline dönüştürmeleri sağlanacaktır.

PROGRAMIN İÇERİĞİ:
Ar-Ge Temel Kavramları
Ar-Ge ve Teknoloji Yönetimi
Ar-Ge Çıktılarını Ürüne Dönüştürme, Ticarileştirme ve Portföy Yönetimi
Ar-Ge Proje Finansmanı
Ar-Ge ve Teknoloji Projelerinin Yönetimi
Fikri Mülkiyet Hakları Yönetimi
Vaka Analizleri

KİMLER KATILMALI:
Ar-Ge Proje Yöneticileri
Ar-Ge Mühendisleri
Ar-Ge Departmanı Çalışanları