Kentsel Tasarım Sertifika Programı- 18/20 Ekim 2017

Ekim 18, 2017

Program Adı: Kentsel Tasarım Sertifika Programı
Tarih: 18 Ekim- 20 Ekim 18:30-21:00
Saat: 18:30-21:00 (Toplam 5 Saat)
Son Ödeme Tarihi: 16 Ekim 2017
Yer: bomontiada/ATÖLYE İSTANBUL

FİBA çalışanları, Özyeğin Üniversitesi mensup ve öğrencilerine % 20 indirim yapılacaktır.

İçinde yaşadığımız kentler ile ilgili herkesin gözlemlediği sorunlara ilişkin önerdiği çözümler bulunur. Bu çözümlerin akademik yaklaşımlarla ilişkilendirilmesi, kuramsal çalışmaların günlük yaşamla etkileşimi, kentlilikle ilgili sorgulamak istediğimiz konular “Kentsel Tasarım Atölyesi” çalışma alanı içinde değerlendirilebilir.

Kentsel Tasarım Atölyesinin amacı kentsel tasarım konusunda temel konularda tartışma ortamı yaratmak, elde edilen sonuçların bilgi ve becerilere dönüşmesini sağlamaktır.

“Kentsel Tasarım Atölyesi” kente, kentsel sorunlara ve tasarım araştırmaları ve uygulamaları ile bu sorunlara çözüm üretileceğine inanan ve bu konuda fikirleri olanlar için hazırlanmıştır.

Programa Kimler Katılabilir?

– Kentsel tasarım alanına ilginiz varsa,

– Kent, kent mekanı, kentsel sorunlar, kentlilik, kent kimliği konularında fikirler geliştirip, çalışmalar yapıyorsanız,

– Kentsel tasarım kuramları, tasarım süreçleri, ilkeleri, anlatım teknikleri, planlama ile olan ilişkilerine merak duyuyorsanız,

– Mimarlık, Peyzaj Mimarlığı, Şehir ve Bölge Planlama lisans veya yüksek lisans öğrencisi iseniz.

Kentsel Tasarım Atölyesi ne katılabilirsiniz.