YARATICILIK KODU - İŞ'e YARAYAN YARATICILIK - 5 Mayıs 2018

ISEYARAYANYARATICILIK-Onecikarilmis.jpg

Program Tarihi: 5 Mayıs 2018
Saat: 10:00-17:00
Ücret: 300 TL (KDV Dahil)
Son Ödeme Tarihi: 27 Nisan 2018
Yer: bomontiada-ATÖLYE/ŞİŞLİ

Mayıs 5, 2018

Program Tarihi: 5 Mayıs 2018
Saat: 10:00-17:00
Ücret: 300 TL (KDV Dahil)
Son Ödeme Tarihi: 27 Nisan 2018
Yer: bomontiada-ATÖLYE/ŞİŞLİ

FİBA Holding ve Özyeğin Üniversitesi mensuplarına %20 indirim yapılmaktadır.

• Hayal gücü gerçekte nedir, yaratıcı fikirler nasıl üretilir?
  • Zihnimizi daha yaratıcı olmak için nasıl kodlarız?
  • Hayal gücünü iş ve ürün fikirlerine dönüştürmenin sistematik adımları
  • Günlük problemlere ve krizlere yaratıcı çözümler bulmanın yolları
  • Ürettiğimiz fikirlerin uygulanabilir olup olmadığını nasıl anlarız?
  • Yaratıcı fikirlerimizi başkalarına ikna edici şekilde nasıl sunarız?
  • Yaratıcılığımızı kullanarak nasıl daha etkili bir lider olabiliriz?

Hayallereulasmarehberi-Kitap-4-Kucuk

Hayallere Ulaşma Rehberi’nin yazarı Barış Müstecaplıoğlu’ndan hayalgücünüzü canlandıracak ve hayallerinizi gerçeğe dönüştürmenize rehber olacak bir eğitim, Mayıs ayında Özyeğin Üniversitesi bomontiada/ATÖLYE mekanında sizlerle buluşuyor.

“Fark yaratacak yeni fikirler üretmek için zihinlerimizde öğrenilmişliklerden ve paradigmalardan oluşan bariyerleri yıkmamız gerek. Kendimize “Neyi biliyorum ve neyi görüyorum?” diye değil, “Neyi öğrenmem lazım ve neyi göremiyorum?” diye sorarsak, sınırlarımızı aşmamız mümkün olur. Bu kitabın sorduğu soruların, paradigmaları sarsmaya yardımcı olacağına inanıyorum.”

Gökhan Gürcan | Acıbadem Sigorta, CEO

“İnsanı hayata bağlayan şey, hayatıyla ilgili sahip olduğu anlam duygusudur. Anlamı bulmak ise en zor çaba. Oysa varoluşsal bir anlam duygusu bulmak için hepimizin bakması gereken yer hayallerimiz… Nietzsche’nin dediği gibi “yaşamak için nedeni olan kişi, hemen her ‘nasıl’a katlanabilir.” Barış, bu kitabında hayallerin “nasıl” gerçekleştirileceğine dair ipucu, deneyim ve yöntemlerden bahsediyor. Kendi hayallerini gerçekleştirmiş birisi olarak Barış’tan öğrenilecek çok şey olduğuna inanıyorum.”

Özlem Tekay | Başkan, Oktagon Strateji ve Yönetim Danışmanlığı

“Geleceğin hatıralarını ancak hayallerinizi gerçekleştirerek yazabilirsiniz. Barış bunu kitabında çok iyi anlatmış. Sevdiğiniz işi yapmanın başarılı ve mutlu olmaktaki önemi büyük. TAV Akademi’nin gelişiminde çok büyük payı olan, değerli mühendis, yazar ve eğitmen arkadaşımı kutluyorum.”

Dr. Sani Şener | TAV Havalimanları İcra Kurulu Başkanı

“İnsanın varoluşunu renklendirendir hayal kurmak. O, kurduğu düşlerle sınırlıdır. Yaşama isteğidir. Yaratmanın başlangıcıdır. Hayal edersiniz, hayal ettiğinizi amaçlarsınız ve en sonunda amaçladığınızı yaratırsınız. Hayaller, zamana bağlı değildir. Süreklidir. Sürdürülebilirdir. Ruhun gücüdür. Peki, hayal kurma yolları öğretilebilir mi? Barış’ın kitabında bunun için faydalı öneriler bulacaksınız.”

Prof. Dr. Uğur Batı | Yazar, Marka Danışmanı

ISEYARAYANYARATICILIK