YARATICILIK KODU - İŞ'e YARAYAN YARATICILIK

Swissotel Bosphorus/Özyeğin Üniversitesi   View map

Program Tarihi: 10 Haziran 2017
Saat: 10:00-17:00
Ücret: 300 TL (KDV Dahil)
Son Ödeme Tarihi: 8 Haziran 2017
Yer: Swisshotel Özyeğin Üniversitesi

FİBA Holding ve Özyeğin Üniversitesi mensuplarına %20 indirim yapılmaktadır.

İş hayatının her alanında, yaratıcı fikirler bizi ve şirketimizi geleceğe taşır. Yenilikçi ürünler, zorlu piyasalarda rekabet avantajı sağlar. Ekip içindeki çatışmalara ve düşük performansa yaratıcı çözümler geliştiren yöneticiler, hedeflerine hızlı ulaşır. Sıra dışı bakış açıları ve yaklaşımlar, tıkanıp kalmış projeleri hayata döndürür. Yeni iş geliştirme fikirleri, girişimciliğin ve büyümenin başlıca yoludur. Süreçlerimizde ve tekrar eden işlerimizde yapacağımız yaratıcı iyileştirmelerle, daha iyi sonuçlara daha kolay ulaşabiliriz. Şayet bir sanat dalında çalışıyorsak, özgün eserler ortaya koymak için de yaratıcılığa ihtiyaç duyarız. Uygulanabilir fikirlere dönüştürülen hayal gücü, iş tanımımız ne olursa olsun, hepimize hayallerimize ulaşmamız için güç katar. Fark yaratmamızı ve fark edilmemizi sağlar. “Yaratıcılık Kodu” gelişim programında, zihninizi yaratıcı fikirler üretecek şekilde kodlamayı öğrenirken, bu yaratıcılığı iş sonuçlarımızı iyileştirmek, problemlere yeni çözümler bulmak ve daha etkili bir lider olmak için kullanmanın yollarını deneyimleyeceksiniz.

• Hayal gücü gerçekte nedir, yaratıcı fikirler nasıl üretilir?
  • Zihnimizi daha yaratıcı olmak için nasıl kodlarız?
  • Hayal gücünü iş ve ürün fikirlerine dönüştürmenin sistematik adımları
  • Günlük problemlere ve krizlere yaratıcı çözümler bulmanın yolları
  • Ürettiğimiz fikirlerin uygulanabilir olup olmadığını nasıl anlarız?
  • Yaratıcı fikirlerimizi başkalarına ikna edici şekilde nasıl sunarız?
  • Yaratıcılığımızı kullanarak nasıl daha etkili bir lider olabiliriz?

yaratıcılık kodu POSTER-10 HAZİRAN