Yerel ve Kırsal Kalkınma Uzmanlık Eğitimi Sertifika Programı 21-25 Ağustos 2017

sertifika_toreni

Program Adı: Yerel ve Kırsal Kalkınma Uzmanlık Eğitimi Sertifika Programı
Tarih: 21-25 Ağustos 2017
Ücret: 1300TL (KDV Dahil)
Yer: Özyeğin Üniversitesi Çekmeköy Kampüsü

Ağustos 21, 2017

Özyeğin Üniversitesi Çekmeköy Kampüsü   View map

Program Adı: Yerel ve Kırsal Kalkınma Uzmanlık Eğitimi Sertifika Programı
Tarih: 21-25 Ağustos 2017
Ücret: 1300TL (KDV Dahil)
Yer: Özyeğin Üniversitesi Çekmeköy Kampüsü

21 – 25 Ağustos tarihleri arasında Hüsnü M. Özyeğin Vakfı ve Özyeğin Üniversitesi işbirliğinde düzenleyeceğimiz “Yerel ve Kırsal Kalkınma Uzmanlık Eğitimi Sertifika Programı”nın duyurusunu paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz.

Bu yıl 4’üncüsünü düzenleyeceğimiz Yerel ve Kırsal Kalkınma Uzmanlık Eğitimi Sertifika Programı, sürdürülebilirlik penceresinden kırsal ve yerel örgütlemenin güncel olanaklarına ve izdüşümlerine odaklanıyor. Bu bağlamda üretici ve tüketici örgütlenmesi, coğrafi işaretlerin yerel değerlere ve kalkınma süreçlerine etkisi, değer zinciri ve kırsal turizm hem kavramsal hem de deneyimler bağlamında irdeleniyor.

Bu yılki sertifika programı ilk kez 2 ayrı teknik geziyi de içeriyor: “Kırklareli/Örnek Kooperatifler ve Tarım Müzesi” ve “Şile/Kırsal Turizm-Yerel Ekonomi Dinamiği-Yeryüzü Pazarı.”

Alanında yetkin akademisyenler ve sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri tarafından verilecek derslerin dışında, sertifika programı iki panele de ev sahipliği yapacak: “Coğrafi İşaretlerin Koruduğu İzler” ve “Kırsal Turizmi Biz Böyle Anladık.”

Program sonunda katılımcılar Özyeğin Üniversitesi Yerel ve Kırsal Kalkınma Uzmanlık Eğitimi Sertifikası’nı almaya hak kazanacaklardır.

Program 40 kişilik kontenjanla sınırlıdır.*

*Kesin kayıt sırası dikkate alınarak öğrenciler ve sivil toplum kuruluşu çalışanı 5 kişiye yüzde 20 burs sağlanacaktır.

Program hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.

Son başvuru tarihi: 4 Ağustos 2017 Cuma

Sorularınız için murat.bayramoglu@hmov.org adresine e-posta gönderebilirsiniz.

*Son başvuru tarihine dek başvuru sayısı 30’u geçmezse, Özyeğin Üniversitesi kurs ücretlerini eksiksiz iade ederek programı iptal etme hakkına sahiptir.