Skip to main content

Mutfak Atölyesinde Takım Ruhu ve İletişim



Eğitim İçeriği



Katılımcılar, 3 saat sürecek Mutfak Atölyesinin ilk kısmında Le Cordon Bleu Master Şefi ile mutfağa girerek taze makarna ve farklı soslar hazırlamayı öğrenecek. Ardından katılımcılara yarım saat iş arkadaşları ile hazırlayacakları tabakları planlayacaklar. Aradan sonra tekrar mutfağa girerek; karşılıklı gruplar halinde iş
arkadaşlarına yemek hazırlıyor olacaklar ve bu aşamada; takım ruhu ve empati konuları eğitmenin kurguladığı yaklaşım çerçevesinde desteklenecek. Mutfak Atölyesi bitiminde hep beraber Restoran ortamında birbirleri için hazırladıkları makarnaları tadacaklar ve ardından eğitmenin sunumuna geçerek “Etkili İletişim: Anlamak ve Anlatmak” eğitimine katılacaklar.