
Program temelini oluşturan; Gayrimenkul Piyasalarına Giriş, TR de Güncel Gayrimenkul Piyasalarının Değerlendirilmesi, TR ve Dünya Ekonomisi, Gayrimenkul Geliştirme Süreçleri, Finansal Fizibilite Analizi, Gayrimenkul Geliştirme Süreçlerinde Hukuk & Vergilendirme, Gayrimenkule Dayalı Sermaye Piyasası Araçları gibi konularda hem teorik ve hem de pratik derslerin yanı sıra sektördeki yeni gelişmeleri takip etme ve güçlü bir networke erişim fırsatları sunuyor.
Özyeğin Üniversitesi İşletme Fakültesinin akademik kadrosunun, GYODER in paydaşlarının ve tüm sektör liderlerinin deneyim ve bilgisini aktararak destekliyor.
Başlangıç Tarihi: 18 Ocak 2023
Bitiş Tarihi: 10 Mayıs 2023
(60 saat / 10 tam gün)
Son Başvuru Tarihi: 13 Ocak 2023
** 10.800 TL (%8 KDV Dahil) (GYODER üyelerine %50 indirim uygulanacaktır)
Başvurunuz bize ulaştıktan sonra indiriminizi tanımlıyor olacağız.
Ödeme seçenekleri için tıklayınız
Özyeğin Üniversitesi Swissotel Eğitim Tesisleri - Beşiktaş
Eğitim 09:00 – 17:00 saatleri arasında yapılacaktır – bazı günler 18:00’e kadar dersler uzayabilir.
Eğitimler hibrit olacağı için yanınıza bilgisayarınıza getirmenizi tavsiye ediyoruz, online zoom platformu üzerinden katılan arkadaşlarınızı görebilmeniz için.
Dersler arası kurabiyeli kahve molaları ikramımız olacaktır.
Öğle yemeği arası 12:30-14:00 saatleri arasındadır. Çevrede yer alan restoranları kullanabilirsiniz.
Wifi Ozuguest ağına ile telefonunuza gelen şifre ile girebilirsiniz.
**Sertifika alabilmeniz için derslere devam mecburiyeti vardır.
Katılımcı sayısı 12 kişi ile sınırlıdır.