GASTRORETAIL – YEME-İÇME PERAKENDESİ GELİŞTİRME VE YÖNETİMİ SERTİFİKA PROGRAMI
Programın Amacı
Özyeğin Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi & Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü ile birlikte hazırlanan, “Gastronomi” – yeme-içme perakendesi odaklı sertifika programında, akademik bilginin yanı sıra, vaka incelemeleri ile profesyonel iş tecrübesinin de aktarılması hedeflenmektedir.
Gastronomi sektörüne özel tasarlanmış bu sertifika programı ile rekabetçi pozisyonlarını koruyan şirketlerde çalışan profesyonellerin beceri ve bilgilerinin geliştirilmesine katkıda bulunuyoruz. Bilgi ve tecrübe paylaşımı ile, eşi bulunmaz networking imkânı da sağlıyoruz.
Eğitim Yeri
Özyeğin Üniversitesi Swissotel Eğitim Tesisleri - Beşiktaş
Eğitmenler
• Avi Alkaş
• Özge Samancı
• Defne Ertan Tüysüzoğlu
• Teoman Alemdar
• Ayşın Paşamehmetoğlu
• Berk Ataman
• Ahmet Murat Fiş
• Kıvılcım Döğerlioğlu
• Alpay Er
• Mine Özoğuz Erbay
• Aslı Zuluğ
• Erich Ruppen
• Sinem Karapınar
• Tangör Tan
• Ayseli İzmen
• Nida Türegün
• Aydın Beyhan
• Candan Türkkan
• Ahmet Türel
• Halil İbrahim Zeytin
• Kaya Demirer
Program Modülleri
*Gastro-Retail’e Giriş
*Marka ve İşletme Modelleri
*Tasarım & Yer Seçimi
*Planlama & Operasyon
*Yatırım & Fizibilite
*Pazarlama
*Le Cordon Bleu Öğrenci & Mezunlarına %20 indirim uygulanacaktır.
Özyeğin Üniversitesi Öğrencileri & Alp Alkaş PGM Mezunlarına – aynı firmadan iki ve üstü kayıtlara özel %10 indirim uygulanacaktır.
Kısıtlı sayıda öğrenci adayımıza %50 ve %100 burs imkânı tanınacaktır. Başvurular için özgeçmişinizi ve programa neden kaydolmak istediğinizi anlatan bir sayfalık başvuru mektubunu tugba.kurdoglu@ozyegin.edu.tr adresine iletebilirsiniz.
Başvuru Detayları: tugba.kurdoglu@ozyegin.edu.tr