Eğitimin İçeriği

Katılımcılar, 3 saat sürecek Mutfak Atölyesinin ilk
kısmında Le Cordon Bleu Master Şefi ile mutfağa girerek taze makarna ve farklı soslar
hazırlamayı öğrenecek. Ardından katılımcılara yarım saat iş arkadaşları ile hazırlayacakları
tabakları planlayacaklar. Aradan sonra tekrar mutfağa girerek; karşılıklı gruplar halinde iş
arkadaşlarına yemek hazırlıyor olacaklar ve bu aşamada; takım ruhu ve empati konuları
eğitmenin kurguladığı yaklaşım çerçevesinde desteklenecek. Mutfak Atölyesi
bitiminde hep beraber Restoran ortamında birbirleri için hazırladıkları makarnaları
tadacaklar ve ardından eğitmenin sunumuna geçerek “Etkili İletişim: Anlamak ve
Anlatmak” eğitimine katılacaklar.